Coach-wandeltraject

Ieder mens is in ontwikkeling. Hoe treed je het leven elke dag weer tegemoet in compassie met jezelf en in liedevolle ondersteuning van jezelf.

Ik nodig je uit om met mij op stap te gaan, letterlijk of figuurlijk, om je leven verdieping te geven, te leren hoe je je zelf kunt ondersteunen, gebeurtenissen en ervaringen in perspectief te zien en je natuurlijke eigenheid steeds meer te leren kennen.

Wat gaan we doen. Met dit traject ga je iets moois voor jezelf aan. Ik begeleid je een half jaar, een keer per maand om meer verdieping in je leven te ervaren. Dit gaan we al wandelend doen met gesprekken, oefeningen, geleide meditaties, symbolen uit natuur en inzichtkaarten. Kernwoorden hierbij zijn: eenvoud, stap voor stap, natuurlijkheid, neutraliteit (zonder oordeel).

Waarom wandelen in de natuur. Al wandelend verbind je je met de aarde, richt je je aandacht naar binnen en kun je in stilte zijn met wat is. Zo ontstaat er een dieper contact met je hele wezen, waardoor je makkelijker contact maak met de antwoorden die in je liggen. De energie van de natuur ondersteunt je in het ontwikkelen van bewustzijn omtrent je vraagstukken.

Waarom een traject.  Door een traject aan te gaan gun je jezelf om verdieping te bewerkstelligen, voorkom je het wegzakken van het geleerde, leer je door herhaling en kom je sneller tot de essentie.  

Ervaring van een deelnemerMeest diepgaande wandelconsult dat ik heb mogen ervaren. Ik ben naar huis gegaan met een groot gevoel van dankbaarheid en blijheid, nieuwe inzichten en nieuwe ervaringen. Margriet was er voor mij als vanzelfsprekende begeleider. Niet teveel, niet te weinig. Precies op de momenten waarbij het passend was, hielp ze mij weer een stukje te verdiepen. Dank je wel Margriet!

Praktische zaken. Je kunt op ieder moment beginnen. De sessies zijn in al wandelend. Bij slecht weer of voor bepaalde meditaties spreken we af in mijn praktijk in Utrecht. De sessies duren ongeveer 2 uur.

Kosten voor 6 sessies zijn €699,- (exclusief BTW). Na de 1ste sessie bepaal je of je door wilt gaan, zo niet dan betaal je alleen de 1ste sessie.

Geïnteresseerd? Kijk op www.margrietdingsnatuurlijk.nl of meld je aan via info@margrietdingsnatuurlijk.nl of 06-45432363.

Ga je met mij op stap? Ik kijk er naar uit om je te mogen (her)ontmoeten!