Meditaties

Mijn meditaties zijn geleide meditaties waarbij ik je begeleid om allereerst tot ontspanning te komen en daarna in bewuster contact met je lichaam te komen. Bewuste aandacht creëert opening om inzicht te laten ontstaan omtrent de klacht of het vraagstuk.

Meditaties;

  • naamsoefening

Deze naamsoefening, geïnspireerd door Marieke de Vrij, is een meditatieve oefening welke onder andere bijdraagt aan een goede gronding, aan bewust contact met je unieke, natuurlijke zelf, in contact blijven met jezelf in moeilijke of stressvolle situaties, aanvaarding van wie je bent en een betere gezondheid

  • aarding

Aanleren van een goede energetische gronding

  • aangaan van emotionele of fysieke pijn

Wij bestaan uit verschillende “lichamen” ; het fysieke lichaam en onze energetische lichamen: het emotionele lichaam, het mentale lichaam en het etherische/spirituele lichaam. In het algemeen vertellen je emoties je waar je energie niet aan het stromen is. Als je gedurende lange tijd je emoties negeert dan ontstaat er een blokkade in je fysieke lichaam wat resulteert in pijn, een klacht of een ziekte. Want deze onderdrukte emotie wil gehoord worden. Als je systematisch je emoties negeert dan gaan ze tot spreken via je lichaam. Het is dus belangrijk om naar je lichaam te luisteren.

  • balanceren van energie

Je hebt 1 energiesysteem wat in en om je heen ligt. Vaak zit onze energie hoog in ons lichaam en voor ons lichaam. Dit komt omdat we veel in ons hoofd zitten en veel in de toekomst denken. Herbalanceren van je energie is eigenlijk het begin van emotioneel en fysiek herstel.

  • helende meditaties

Wij zijn energie, dus frequenties en dus licht. Met deze mediatie vullen we ons met helend licht.