Rode Zonnehoed bloesemremedie

Rodezonnehoedremedie

Vele bloemen en planten ondersteunen de mens op lichamelijk en psychisch vlak. Een vorm van ondersteuning is het toepassen van bloesemremedies. Bloesemremedies zijn gemaakt van de bloesems van een plant. Ze werken op energetisch niveau en hebben een positieve invloed op het emotioneel en geestelijk evenwicht en daardoor ook op je lichamelijke gezondheid.

Rodezonnehoedremedie

Met veel liefde heb ik deze zomer de Rode Zonnehoed bloesemremedie gemaakt. Hij trok me aan door zijn schoonheid en kracht. In de kruidengeneeskunde staat de Rode Zonnehoed bekend om zijn weerstand verhogende eigenschappen.

Tijdens het maken en innemen vervoer ik een sterke energiestroom door mijn wervelkolom, helemaal tot in de aarde. Het voelde als een versterkende energie voor wie ik ben en daardoor een stimulerende energie om mezelf tot uiting te brengen.

De kwaliteiten van deze remedie ondersteunen het zelfgevoel, bij jezelf te blijven onder moeilijke omstandigheden, je weerbaarheid, assertiviteit en lichamelijke weerstand.

In deze tijd een belangrijke ondersteunende energie.

Dosering: 2 maal daags 4 druppels direct in de mond druppelen of in water en/of een druppel op de binnenkant van je polsen. De inhoud is genoeg voor 3 weken.

Deze remedie is bij mij te bestellen via info@margrietdingsnatuurlijk.nl . Hierin graag je naam en adres en hoeveel flesjes je wilt bestellen.

Kosten per flesje van 10 ml: € 11,- . Verzendkosten t/m 3 flesjes zijn € 4,-. Vanaf 4 flesjes is de verzending gratis. Ophalen is ook mogelijk. Geef het even aan in de mail.