Wie ben ik

Ik ben Margriet Dings, ik ben 56 jaar en heb 30 jaar ervaring in het begeleiden van mensen met fysieke, emotionele en mentale vraagstukken. Ik ben begonnen als fysiotherapeut en daarna als natuurgeneeskundige. Ik heb in deze gebieden veel ervaring opgedaan in het begeleiden van mensen in het omgaan met hun klachten en vraagstukken.

Mijn interesse ligt bij de natuur, ons natuurlijke zelf en het grotere geheel. Wie zijn wij, wat doen we hier, hoe ondersteunen we onszelf in het alledaagse leven en hoe kun je de ondersteuning van de natuur ervaren?

Mijn werkwijze kenmerkt zich door het begeleiden van cliƫnten om het gesprek met je lichaam aan te gaan en daarna samen door stilte en rust proberen te voelen wat goed zou voor je zou zijn, welke inzichten je ervaart. De antwoorden liggen allemaal in onszelf, alleen nemen we daar onvoldoende tijd voor. Ik help je tijd te maken en rust te nemen om dit samen te verkennen.