Wandelconsult

Hoe zet je een wandeling in om verbinding met de antwoorden in jezelf te maken.

Nagenoeg iedereen weet dat wandelen goed voor je lichaam is. Als je wandelt zet je je doorbloeding aan, versterk je je botten, spieren en pezen, ondersteun je je immuunsysteem, neem je meer zuurstof op en maak je vitamine D aan. Kortom, wandelen is een makkelijke manier om goed voor je lichaam te zorgen.

Wandelen brengt ook inzicht in persoonlijke vragenstukken. Dit ervaar ik telkens weer als ik wandel met een vraag waarmee ik zit. Wandelen brengt me in mijn lichaam en ik ervaar een brede kijk op de dingen. Hierdoor ontstaan creatieve ideeën en oplossingen voor het vraagstuk. Al wandelend kun je in stilte zijn met wat is, verbind je je met de aarde en richt je je aandacht naar binnen.  Zo ontstaat er een dieper contact met je hele wezen, waardoor je makkelijker contact maak met de antwoorden die in je liggen.

Graag neem ik je mee voor een wandeling zodat jij je kunt verdiepen om bij je eigen antwoorden te komen.

Ervaring van deelnemer: Meest bijzondere wandelconsult dat ik heb mogen ervaren. Ik ben naar huis gegaan met een groot gevoel van dankbaarheid en blijheid, nieuwe inzichten en nieuwe ervaringen in gronding. Margriet was er voor mij als vanzelfsprekende begeleidster. Niet teveel, niet te weinig. Precies op de momenten waarbij het passend was, hielp ze mij weer een stukje te verdiepen. Ze heeft mij geleerd hoe ik in het vervolg zelf aan de slag kan met een vraagstuk.  Dank je wel Margriet! Ida

Voorbeelden van vraagstukken kunnen zijn: hoe maak ik een juiste keuze, ik heb een fysieke klacht waar ik meer inzicht in wil verkrijgen, hoe zorg ik beter voor mezelf, ik zit met een terugkerende thema waar ik meer inzicht in wil krijgen, etc.

Wat gaan we doen? Samen wandelen waarin ik je begeleid en ondersteun met oefeningen, meditaties, symbolen uit de natuur en inzichtkaarten.

Locatie De Leyen, Eijckensteinselaan, Groenekan. .

Kosten: € 150,- voor 2 uur

Opgeven : info@margrietdingsnatuurlijk.nl, 06-45432363.